Solden bij FUn

solden fun

Het zijn solden bij Fun! Profiteer in januari van korting tot wel -70% op speelgoed, multimedia, woonartikelen en nog zo veel meer. De solden zijn verdeeld in verschillende groepen, afhankelijk van artikelsoort en kortingspercentage. Op deze artikelen geldt 'op = op'. Sla je slag voor het te laat is.

Geldig van 03/01 t.e.m. 31/01/2020.

Het zijn solden bij Fun! Profiteer in januari van korting tot wel -70% op speelgoed, multimedia, meubels en nog zo veel meer. De solden zijn verdeeld in verschillende groepen, afhankelijk van artikelsoort en kortingspercentage. Op deze artikelen geldt 'op = op'. Sla je slag voor het te laat is.

Shop per categorie

  

Voor de échte kortingsjager

  

Toppers


(*V.U. Fun Belgium nv, Koning Albert I-laan 244, 8200 Brugge - De aanbiedingen en acties in deze folder zijn geldig 3/1 t.e.m. 31/1/2020 of zolang onze voorraad strekt, binnen deze promotieperiode. Geen enkele van de acties is uitkeerbaar in speciën, en niet cumuleerbaar met dezelfde en/of andere acties. Wij behouden ons het recht voor om bepaalde artikelen door andere of gelijkaardige te vervangen indien er zich onvoorziene leveringsmoeilijkheden voordoen. Alle elektrische en elektronische artikelen zijn recupel inclusief. Elke Fun winkel aanvaardt Ecocheques op producten die voldoen aan het Europese ecolabel (www.ecolabel.be).

Betaal veilig makkelijk en snel

19-01-2020 12:38:38 Europe/Brussels +0100
fun master