Boeken

Standaard boekhandel boeken
strips

    

Knutselboeken

   

Romans

   

Thrillers
Kookboeken

  

  

Snel naar ...

Peuter en kleuterboeken
Jeugdboeken
Dagboeken
Humor en moppenboeken
Kleurboeken
speelboeken-oefenboeken
strips suske en wiske
Strips FC de Kampioenen
Strips Jommeke
Strips kiekeboe
alle strips
Vriendenboekjes
Kookboeken
Romans
Thrillers
Boeken gezin en gezondheid
Geschiedenis boeken
Kalenders

Toppers

Op zoek naar één of meerdere leuke boeken?

Ben je op zoek naar een goed boek dat je pagina voor pagina kunt verslinden? Dan vind je bij Fun ongetwijfeld jouw favoriet, want er zijn boeken verkrijgbaar binnen alle denkbare genres en leeftijdscategorieën. Neem daarom snel een  kijkje in onze online boekenwinkel.

Kinder- en jeugdboeken speciaal voor de jonge boekenwurmen

Binnen de categorie kinder- en jeugdboeken vindt je literatuur die speciaal geschreven is voor bepaalde leeftijdsgroepen. Per groep wordt gefocust op specifieke onderwerpen, welke aansluiten bij de belevingswereld van kinderen in deze leeftijdscategorie. Kinderboeken voor de allerjongste kinderen zijn over het algemeen eenvoudig van aard, bevatten veel afbeeldingen en korte zinnen. Met behulp van deze boeken leren kinderen in eerste instantie te luisteren naar een verhaal, zich in te leven in het karakter en worden er simpele levenslessen geleerd. Naarmate kinderen ouder worden zullen ze zelf leren lezen, en beginnen de thema's langzaamaan te veranderen, zodat ze passend zijn bij de belevingswereld van het kind.

Romans, boeken om heerlijk bij weg te zwijmelen

Ben jij het type dat het liefst lekker wegdroomt tijdens het lezen van een boek en helemaal opgaat in een andere wereld? Dan zijn romans wellicht het ideale genre voor jou. Binnen het genre romans bestaan er diverse sub genres, waaronder de briefroman, de autobiografische roman, de streekroman of de historische roman.

Doe de lekkerste inspiratie op met boeken over eten en drinken

Ben je erg geïnteresseerd in eten, drinken en alles wat daarbij komt kijken? Koop dan eens een kookboek voor jezelf. We bieden alleen de beste boeken binnen dit genre aan, dus voor elke liefhebber zit er wel een interessant, leuk en leerzaam boek tussen. Naast kookboeken vind je hier overigens ook diverse dieetboeken, welke je zullen helpen met kilo's kwijt te spelen na de feestdagen.

Met fictie prikkel je jouw fantasie

Een boek kopen binnen het genre fictie is natuurlijk ook mogelijk in onze online boekenwinkel. Boeken binnen dit genre worden gekenmerkt door een verhaal dat zich hoofdzakelijk afspeelt binnen de fantasie van de auteur en lezer. In tegenstelling tot non-fictie, is fictie niet gebaseerd op feitelijkheden en waarheden. Een boek in dit genre kan dus in principe alle kanten op, maar met name sprookjes, fantasieverhalen en novellen worden beschouwd als fictie.

Strips, comics en graphic novels

Strips, stripverhalen, beeldverhalen, graphic novel, comics, het zijn allemaal verschillende termen voor het genre boeken dat zich kenmerkt door dezelfde vertelvorm. Er wordt namelijk een verhaal verteld door gebruik te maken van afbeeldingen die achtereenvolgens in het boek gedrukt zijn. Er is relatief weinig tekst, en veel beeldmateriaal. In feite vertellen de beelden het verhaal, en is de tekst er puur ter ondersteuning van het scenario. Ontdek alle avonturen van Jommeke, Kiekeboe, Suske & Wiske of F.C. De Kampioenen.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-10-2021 20:34:50 Europe/Brussels +0200