Fun kerstkaart

Fun wenst jou en je familie een vliegende start van een grandioos jaar. Grandioos, inderdaad – want we hebben grootse plannen in 2015.

Maar eerst een terugblik:

Wat deden we in 2014?

Ice Bucket Challenge

Wij bij FUN toonden in 2014 dat we een hart hebben voor ALS, daarom deden we mee aan de Ice Bucket Challenge, en gaven we € 100 aan ALS! Daarbij daagden we ook drie andere retailers uit. En ook zij gingen allemaal de uitdaging aan!

 

Speeltips

Tijdens de zomervakantie gaven we elke dag een leuke speeltip. Eén van de populairste speeltips was het "summoworstelen". (Ook leuk in de winter, en vooral warm!)

Speeltips summoworstelen

 

Loombandjes

Misschien wel dé hype van 2014: loombandjes. Wie heeft er nu geen bandje gemaakt dit jaar? Bij Fun gingen er allesinds miljoenen elastiekjes de deur uit!

Loom handschoen

 

Een tip voor de winter:

Loom muts

FUNlab

Op 27/08/2014 trok Professor FUN, samen met de uitverkoren FUNlabbers, de boot op voor de eerste editie van ons Funlab. Dit bonte gezelschap genoot van een creatieve namiddag vol knutselpret, spannende verhalen, leuke belevenissen en pannenkoeken!

Funlab

Uit deze dag ontstond een heel deel 'Funlab approved' speelgoed.

Funlab Approved! Wat is dat?

Het Funlab approved label, da's het kwaliteitslabel van Fun. Als je dit ziet, dan weet je zeker dat het product in kwestie uitvoerig getest én goedgekeurd werd door onze Funlabbers. De Funlabbers, die zijn onze vakjury. Die werd zorgvuldig samengesteld uit creatieve, diverse en Fun kids die heel goed weten wat ze willen. En zeg nu zelf, wie weet beter wat best is dan de ervaringsdeskundigen zelf?!

Ontdek de Funlab Approved selectie hier >

 

Maar we kijken graag naar de toekomst!

Wat brengt 2015?

Workshops

Als aanvulling op onze eerste editie van het Funlab, geven we iedereen de kans om ook in 2015 mee te doen aan workshops. Je kan onder andere deelnemen aan:


Klantenkaart voordelen

  1. Exclusieve acties en promoties = Je geniet van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen voor FunCardhouders
  2. Fun service, het jaar rond = Verkeerd gekocht? Kan gebeuren! Dankzij de FunCard kan je 365 dagen omruilen zonder ticket*!
  3. Altijd als eerste op de hoogte = Laatste nieuwtjes, promo's en tips op maat? Check je mailbox!
  4. De sleutel tot plezier = Je krijgt voorrang voor de leukste workshops en VIP events voor jou, de kids of het ganse gezin!

Vraag nu jouw FunCard aan >

 

Meer Fun voor iedereen!

 

Betaal veilig makkelijk en snel

03-12-2020 21:34:28 Europe/Brussels +0100