Een kerstcadeau voor 10 euro? Hierzo!

  •  05-12
  •  Cadeau
Cadeautjes 10 euro - Fun Belgium - 284

 

Je zou ervan versteld staan wat voor leuke cadeaus je kunt kopen met 10 euro! Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een kleine speelvogel, een hippe tiener, een drukbezette volwassene of een grootouder uit de duizend: bij ons vind je funtastische kerstcadeaus voor miniprijsjes!

 


Voor uren badplezier.

Cadeautjes 10 euro - Fun Belgium - Boerderijdieren

 

Badspeeltjes die licht geven in het water: hoe cool is dat? Hiermee zullen kleine bengels sméken om in bad te mogen! Wees gerust: deze schattige boerderijdieren die oplichten in het water zijn 100% veilig.

 

Geen pics zonder films!

Cadeautjes 10 euro - Fun Belgium - Instax Camera

 

De Instax Mini is een echte hit bij tieners. Met een trendy camera leggen ze hun leukste herinneringen ogenblikkelijk vast. Een camera zelf is misschien wat duur als kerstcadeautje, maar je kunt wél films cadeau geven om de foto’s te drukken.

 

Voor bierlovers


 

Zoek je een cadeautje voor je papa, je nonkel, een vriend of gewoon een andere Belgische bierlover? Schenk hem/haar deze superleuke bierlat. Serveer met een kaasje en een salami en laat hen genieten. He/she’ll love it!

 

Wall of fame.

Cadeautjes 10 euro - Fun Belgium - Fotokader

 

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken om iemand te verrassen met een leuk kerstcadeautje. Een fotokader komt bij iedereen goed van pas om leuke foto’s, kaartjes of anekdotes op te hangen. Bovendien is het een mooie eyecatcher aan de muur!

 

Opgeruimd staat netjes.

Cadeautjes 10 euro - Fun Belgium - Opbergmand Flamingo

 

Mama’s weten het vast wel: met kinderen (lees: véél speelgoed) in huis komt een opbergmand goed van pas. Liefst meerdere zelfs! In deze hippe stoffen mand met een flamingo erop kun je in no time alles opbergen (of wegmoffelen) als er onverwacht bezoek voor de deur staat!

 

Voor warhoofden en vergeetkousen.

Cadeautjes 10 euro - Fun Belgium - Tekstballon Kurk

 

Dit prikbord in de vorm van een tekstballon is het geknipte cadeau voor een sloddervos. Iedereen kent wel zo iemand. ;-) Brieven, uitnodigingen, to do’s en ga zo maar verder: alles kan netjes vastgeprikt worden zodat hij of zij nooit meer iets vergeet. Enfin, dat is toch de bedoeling …

 

Leuke kerstcadeautjes vinden voor amper 10 euro: het kan! Kom gewoon bij ons langs en je shopt de leukste hebbedingen!


Extra cadeautips  Fun Belgium
Gerelateerde producten

Voorraad van Een kerstcadeau voor 10 e... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-01-2022 22:28:39 Europe/Brussels +0100