PAW Patrol Mighty Metor Trackset + Diecast Auto

1 foto

Special price € 34,99

Normale prijs: € 45,98

Je bespaart 23%

  • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
  • 2 jaar garantie

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

PAW Patrol Mighty Metor Trackset + Diecast Auto

PAW Patrol Mighty Meteor Trackset

Doe mee met PAW Patrol's Chase voor opgeladen reddingen met de Charged Up True Metal Mighty Meteor Track Set! Harold Humdinger en zijn kwaadaardige robot hebben de Mighty Meteor gestolen en het is aan jou om het te redden! Compatibel met de 1:55 schaal True Metal gegoten voertuigen (elk afzonderlijk verkocht), deze geheel nieuwe track set bevat een exclusieve Charged Up Chase gegoten voertuig, en een afneembare Jet launcher om te hulp te schieten. Laad je True Metal Charged Up-voertuig in de Jet Launcher en druk op de hendel om Chase over de baan te laten zweven en de meteoor recht uit de hand van de robot te redden! Verwijder de Jet Launcher uit de set en zweef door de lucht op meer geladen avonturen met Chase. Bewaar zes True Metal-voertuigen (elk afzonderlijk verkocht) in de voet van de toren van de baan. Schiet te hulp met de PAW Patrol True Metal Mighty Meteor Track Set!

Bevat:

  • 1 Track Set, 1 Meteor, 1 Jet Launcher, 1 Exclusief voertuig van echt metaal, 1 handleiding
RESCUE PLAY TRACK SET: Red de Machtige Meteor van de kwaadaardige robot! Deze actievolle track set voor 1:55 schaal True Metal Vehicles ziet eruit als de Mighty Lookout Tower, perfect voor verhalen vertellen
 
JET LAUNCHER: Laad het exclusieve Charged Up Chase True Metal-voertuig in de Jet Launcher en verwijder het voor spannende luchtreddingen. Bevestig de Jet opnieuw en druk op de hendel om Chase over de baan te sturen!
 
HOUDT 6 ECHTE METALEN VOERTUIGEN: De Mighty Meteor Track Set heeft genoeg ruimte aan de voet van de toren om 6 PAW Patrol True Metal gegoten voertuigen (apart verkrijgbaar) uit uw collectie op te slaan!
 
De True Metal Mighty Meteor-trackset is een geweldig cadeau voor PAW Patrol-fans van 3 jaar en ouder. Volwassen montage vereist. Verzamel alle True Metal-voertuigen (apart verkrijgbaar) voor een opgeladen redding!
 
Niet-gemonteerde afmetingen: 46L x 8,3 W x 33 H cm
 

PAW Patrol Diecast Ready Race

De PAW Patrol is klaar om te racen in hun Ready Race Rescue True Metal-voertuigen! Deze metalen voertuigen op schaal 1:55 lijken op de PAW Patrol-racewagens. Met authentieke details en afbeeldingen, een spoiler, werkende wielen en metaal gegoten materiaal, zijn de True Metal raceauto voertuigen op rolletjes!

Duw het voertuig met de hand of start het voor snelle avonturen! Elke pup draagt ​​zijn race-uitrusting, gevormd in hun voertuigen met oren die terug in de wind ploffen, te hulp schietend! Met zes Ready Race Rescue True Metal-voertuigen om te verzamelen, kunnen kinderen genieten van al hun favoriete voertuigen uit het populaire tv-programma! Het is gemakkelijk voor kinderen om hun True Metal-collectie bij te houden met de meegeleverde verzamelposter in elk pakket. Race te hulp met de PAW Patrol Ready Race

Rescue True Metal collectible voertuigen!

AUTHENTIEKE PAW PATROL VOERTUIG: Met authentieke details, grafische afbeeldingen, spoiler, werkende wielen en gegoten metaalmateriaal zien de Ready Race Rescue True Metal-voertuigen op schaal 1:55 er net zo uit als de PAW Patrol-racewagens!

ECHTE WERKWIELEN: Met echt werkende wielen kunnen True Metal-voertuigen te hulp schieten! Duw het voertuig voort of lanceer het voor snelle reddingen. Elke pup wordt in zijn voertuig gegoten met oren die terugfladderen in de wind, te hulp snellend!

IMAGINATIEF SPEL: kinderen kunnen hun verbeelding gebruiken om leuke en spannende Ready Race Rescue True Metal-avonturen te creëren met hun favoriete voertuigen!

De PAW Patrol Ready Race Rescue True Metal gegoten voertuigen zijn een geweldig cadeau voor PAW Patrol-verzamelaars en kinderen vanaf 3 jaar. Verzamel alle 6 Ready Race Rescue True Metal-voertuigen en race te hulp!

Specificaties
  • Sku 20493501
  • Personage PAW Patrol
  • Leeftijd vanaf 3 jaar
  • Kleur Multicolor
  • Inbegrepen PAW Patrol Mighty Metor Trackset + Diecast Auto
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? PAW Patrol Mighty Metor Trackset + Diecast Auto
PAW Patrol Mighty Metor Trackset + Diecast Auto

Special price € 34,99

Normale prijs: € 45,98

Je bespaart 23%

Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? PAW Patrol Mighty Metor Trackset + Diecast Auto
PAW Patrol Mighty Metor Trackset + Diecast Auto

Special price € 34,99

Normale prijs: € 45,98

Je bespaart 23%

Voorraad van PAW Patrol Mighty Metor T... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-03-2020 23:59:02 Europe/Brussels +0100