Black Friday Deals: 100 toppers 100% terugbetaald

Koop tussen vrijdag 27/11 en maandag 30/11 één of meerdere Black Friday toppers en krijg online shoptegoed ter waarde van hun verkoopprijs.

Het online shoptegoed wordt toegevoegd aan je persoonlijk 'mijn account' en kan enkel online besteed worden tussen 26/12 en 31/12/20.

Alle items hebben bij de start van de actie voldoende voorraad, maar OP = OP!

(*) Actievoorwaarden

In de fysieke Fun winkels

Vermits alle fysieke winkels nog steeds gesloten zijn, kan je hier geen Black Friday artikelen kopen. In december zal het online shoptegoed ook enkel op www.fun.be te innen zijn. Tegoeden zijn NIET over te dragen naar korting of als betaalmiddel in de fysieke winkels.

Levering in de winkels via click & collect blijft wel mogelijk!


Op fun.be

Bij aankoop van deelnemende Black Friday artikelen op fun.be van 27/11 t.e.m. 30/11/2020 wordt automatisch een online tegoed bewaard op je account. Het tegoed kan je aftrekken van je online aankoop tussen 26/12 en 31/12/2020.

Eventueel restbedrag is niet uitkeerbaar in speciën en/of in andere waardebonnen. Niet cumuleerbaar met dezelfde en/of andere kortingen of acties. Shoptegoed kan NIET ingeruild worden voor cadeaubonnen. Bij retouren van aangekochte Black Friday artikelen wordt automatisch je shoptegoed verminderd met de waarde van je geretourneerde artikelen. Retourneren in de winkels is niet toegestaan tijdens de lockdown. Na 31/12/2020 vervalt het volledig (of resterend) online shoptegoed.

Laagste prijs garantie geldt NIET op Black Friday items of bij inning van het shoptegoed.

Je kan de waarde van je shoptegoed vinden in je account. Dit tegoed is pas geldig in de aangegeven periode. Het bedrag zal worden afgetrokken tijdens de betaling van je bestelling waarbij je als betaalmethode je online shoptegoed kan innen. 

Indien je shoptegoed hoger is dan het aankoopbedrag, blijven de restwaarde op je account staan. Deze restwaarde wordt bij de volgende bestelling opnieuw afgetrokken indien je daarvoor kiest. Indien de restwaarde onvoldoende is voor je aankoop, betaal je bij via een andere betalingsmethode. Consulteer deze pagina later opnieuw voor meer info.

Er is geen waardebon mogelijk voor inning in de winkel. Het online tegoed bestaat op zichzelf. Het online tegoed kan niet in de fysieke Fun winkels besteed worden.

Betaal veilig makkelijk en snel

30-07-2021 08:44:30 Europe/Brussels +0200