Nerf

Nerf heeft een ruim assortiment guns. Stoere blasters die foam darts afvuren en waterpistolen die het verste schieten. N-Strike en N-strike Elite zijn de toppers, speciaal voor jou uitgekozen door onze experts! Met Nerf kan je actiespellen spelen, zowel binnen als buiten. Ontdek ons grote aanbod blasters, met ondermeer de bekende lijnen Super Soaker, N-Strike en Nerf Rebelle en talrijke accessoires!

Ontdek ook: Waterpistolen  | Speelgoed geweren

Nieuwe Nerf

Ontdek alle nieuwe Nerf

Populaire Nerf

nerf fortnite

  

Blijf binnen budget

Nerf toppers


Wees voorbereid en neem een Nerf geweer mee naar je eerste schietgevecht. Fun verwelkomt je in de wereld van Nerf, de enige plaats waar je trigger-happy mag zijn! Hoe snel en nauwkeurig vuur jij de Nerf darts af? Oefen je vaardigheden op de schietbaan met de Nerf Elite Disruptor, Firestrike, Rival Apollo & Zeus, Retaliator en vele andere pistolen, snipers en guns. Met en zonder pijltjes of refills, automatisch magazijn, stabilisator, en maskers. Zelfs uitbreidingen voor de Modulus kan je hier kopen waaronder de Range, Defend en Flip Clip Kit.

Is klein niet echt je ding? Als je het doet, doe het dan goed met de Nerf N-strike Mega. Met deze kolossen van geweren behaal je maximale vuurkracht op het slagveld met meer dan genoeg darts. Voor elk speelmoment rust Nerf jou uit met het nauwkeurigste wapen en de dodelijkste munitie. Bij het uitbreken van een zombieplaag trek je er best op uit met de speciale reeks van Zombie Strike. De Doominator, Zombie Bow en Ripchain zullen je ongetwijfeld goed van dienst zijn als je hordes omvermaait.

Zoals je bij Zombie Strike al opmerkte kan je perfect aan de slag met pijl en boog. Sluip en blijf ongezien met de Nerf Bows en Crossbows uit Nerf Rebelle en Elite. Heb je liever speelgoedauto's? Voertuigen komen voldoende aan bod binnen Nerf Nitro. Echte auto's zijn het uiteraard niet, maar de foam versies benaderen de werkelijkheid met hun realistische details. Reken op chaos wanneer je auto's lanceert via de Longshot of Duelfury. It's Nerf or Nothing!

Betaal veilig makkelijk en snel

22-10-2021 11:50:24 Europe/Brussels +0200