Leg je verlanglijstje bij Fun en ontvang enkel de geschenkjes die je écht wil.

Kom kiezen in de winkel, deel je lijstje en krijg cadeautjes, een verlanglijstje maken was nog nooit zo leuk! Bij Fun kan je in de winkel komen snuffelen en je ideale cadeaus verzamelen op een lijstje. Die worden daar netjes uitgestald. Na registratie wordt jouw lijst gedeeld op onze website. Verzend je lijstje naar iedereen en ontvang vanaf dan altijd het perfecte cadeau! Een verlanglijst aanmaken, kan enkel in de winkel, zo kan je alles eerst eens zien en vasthouden. Eens je een keuze gemaakt hebt, kun je de lijst wel online publiceren voor vrienden en familie. Zo gebeurd!

Naar de winkel!

Aan jou om open te doen.

                                                                                 Je communie- of lentefeest staat voor de deur!

Je kijkt vast al uit naar je communie- of lentefeest en naar al de fantastische cadeautjes die je zal krijgen?! Heb je zelf al heel wat cadeautjes in gedachten die je graag zou krijgen? Maak dan een communielijstje aan en kies alvast de geschenkjes uit die je wenst. 

 

 

 

Ontdek de voordelen!

Naar mijn communielijstje

Een nieuwe aanwinst in de familie.

                                                                                 Wat had je nog meer gewenst?

Een geboortelijstje bij Fun natuurlijk. Als je kiest voor een geboortelijstje bij Fun,doe je tal van voordelen waar iedereen gelukkig van wordt! Babyspulletjes die elk hart doen smelten, handige accessoires die je kostbare tijd besparen, babykleertjes om de allereerste herinneringen op foto vast te leggen of babyspeelgoed dat ieder kinderhartje doet sneller slaan? Kies zelf wat er op je geboortelijstje komt en vermijdt dubbele en overbodige cadeautjes.

 

 

Naar mijn geboortelijstje

Je bent jarig?

                                                                                 Dan is het jouw beurt!

Je verjaardag is misschien wel de leukste dag van het jaar. Vrienden komen op bezoek en je maakt er een zalig feest van. Om het hen makkelijk te maken kan je een verlanglijstje van je favoriete cadeautjes aanleggen bij Fun.

 

 

 

 

Naar mijn verjaardagslijstje

Betaal veilig makkelijk en snel

28-01-2022 23:38:45 Europe/Brussels +0100